Erfaren projektledare med inriktning upphandling

Du vill jobba med de bästa i branschen och med branschens nöjdaste kunder. Du vill omges av växtkraft och möjligheten att göra din röst hörd för både arbetsgivare och kunder. Vi på Kontract söker dig som har erfarenhet inom IT-upphandling och närrelaterade områden inom både privat och offentlig verksamhet eller påbörjat din yrkesbana som visat på att du har ett brinnande intresse inom området. Kompetensområden som vi gärna ser att du har:

  • Projektledning
  • Kravhantering/kravformulering
  • Kunskap om LOU
  • Erfarenhet av förhandling och att upprätta avtal
  • Kunskap om sourcingstrategier 
  • Kunskap om styrningsprocesser inom bl a leverantörsstyrning, beställarkompetens

Du kanske inte är heltäckande inom alla områdena men du behöver ha några års erfarenhet inom minst ett par av dom. Hög kompetens kring LOU är särskilt meriterande. Du är en social och utåtriktad person med stark drivkraft som tycker om att jobba i nära kundrelationer. Kontract är ett oberoende IT-management och teknikbolag där våra insatser i projekt sker utifrån företagsledningens perspektiv, baserat på nytta och lönsamhet utan beroenden till leverantörer eller partners. Vi levererar i team med en sammansättning av kompetenser som tillsammans ger maximal kundnytta. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad IT teknik. Alltid med inställningen att teknik är ett medel och verksamhetsnytta ett mål.

För att trivas hos oss hoppas och tror vi att du ser din personliga utveckling som en viktig del av din anställning. Vi tror även att du:

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar
  • Är civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller har motsvarande relevant akademisk examen eller erfarenhet
  • Är intresserad av att driva din egen tekniska utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder

Kan du styrka din kompetens och erfarenhet med certifieringar är det meriterande.

Hos oss på Kontract får du tillgång till komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här jobbar du i ett vinnande lag på ett av Sveriges mest snabbväxande IT-företag

För mer information vänligen kontakta Ulrika Sjöblom  070-944 45 24 eller skicka din ansökan direkt till peter.funk@kontract.se

Kontakta mig

Följ
Kontract

Kontracts nyhetsbrev

Kontract på linkedin

Kontract på Google+

Kontract på facebook

WHITE PAPER

EU har beslutat om en ny förordning som innehåller regler om hur du får behandla dessa personuppgifter. Förordningen börjar gälla den 25 maj 2018 och kallas dataskyddsförordningen eller GDPR (en förkortning av General Data Protection Regulation som förordningen kallas på engelska).

WHITE PAPER

Svenska företag lägger i dag mer pengar än någonsin på it. Varje år spenderar företagen över 50 miljarder kronor på it av olika slag och det är en siffra som bara ökar. Mest ökar kostnaderna för mjukvara, som har gått upp nästan 60 procent på sex år. Samtidigt har utgifterna för leasing nästan halverats på några få år.