Erfaren projektledare med inriktning upphandling

Du vill jobba med de bästa i branschen och med branschens nöjdaste kunder. Du vill omges av växtkraft och möjligheten att göra din röst hörd för både arbetsgivare och kunder. Vi på Kontract söker dig som har erfarenhet inom IT-upphandling och närrelaterade områden inom både privat och offentlig verksamhet eller påbörjat din yrkesbana som visat på att du har ett brinnande intresse inom området. Kompetensområden som vi gärna ser att du har:

  • Projektledning
  • Kravhantering/kravformulering
  • Erfarenhet av upphandlingar
  • Övergripande kunskap om sourcingstrategier 
  • Övergripande kunskap om styrningsprocesser inom bl a leverantörsstyrning, beställarkompetens

Du kanske inte är heltäckande inom alla områdena men du behöver ha några års erfarenhet inom minst ett par av dom. Hög kompetens kring LOU är särskilt meriterande. Du är en social och utåtriktad person med stark drivkraft som tycker om att jobba i nära kundrelationer. Kontract är ett oberoende IT-management och teknikbolag där våra insatser i projekt sker utifrån företagsledningens perspektiv, baserat på nytta och lönsamhet utan beroenden till leverantörer eller partners. Vi levererar i team med en sammansättning av kompetenser som tillsammans ger maximal kundnytta. Vi verkar i alla skikt från företagsledning till avancerad IT teknik. Alltid med inställningen att teknik är ett medel och verksamhetsnytta ett mål.

För att trivas hos oss hoppas och tror vi att du ser din personliga utveckling som en viktig del av din anställning. Vi tror även att du:

  • Är affärsmässig med god förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar
  • Är civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller har motsvarande relevant akademisk examen eller erfarenhet
  • Är intresserad av att driva din egen tekniska utveckling framåt, är självständig och får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och kunder

Hos oss på Kontract får du tillgång till komplexa och stimulerande projekt på både global, nordisk och nationell nivå. Här jobbar du i ett vinnande lag på ett av Sveriges mest snabbväxande IT-företag

För mer information vänligen kontakta Ulrika Sjöblom 010-447 45 24 eller via formuläret till höger.

Kontakta mig

Följ
Kontract

Kontracts nyhetsbrev

Kontract på linkedin

Kontract på Google+

Kontract på facebook

WHITE PAPER

Förvärv och företagsöverlåtelser har blivit en central metod att driva tillväxt och lönsamhet. Trots det misslyckas enligt studier mellan 60 och 90 procent av alla sammanslagningar med att skapa de värden de avsett.

I majoriteten av affärerna är digital teknik – IT M&A (IT Mergers and Acquisitions) – en central nyckelfaktor för att lyckas.

WHITE PAPER

Hur ofta läser eller hör du orden ”Målet med IT är att stödja och utveckla verksamheten”? De flesta CIO:er har detta som mål men lT fastnar ofta i att hantera vardagen med löpande förändringar och incidenthantering.

För organisationer som har sin IT-miljö outsourcad är det svårt att uppnå förväntad effekt och relationen når sällan partnerskap utan stannar vid en kund-leverantörsrelation där proaktivitet och gemensamma visioner och mål är bristfälliga eller helt saknas.

Den här bloggserien i tre delar behandlar vilka avtals- och samverkansformer som bör beaktas...