2 februari 2017

Kontract blir Tillväxtverkets ramavtalsleverantör för konsulttjänster inom IT från och med januari. Det står klart efter tilldelningsbeslut i myndighetens upphandling. 

Tillväxtverket har upphandlat konsulttjänster inom IT, och en av vinnarna är Örebrobolaget Kontract. Ramavtalet omfattar olika kompetenser inom sex olika kompetensområden. Kontract hade fokuserat sitt anbud på kompetensområdet infrastruktur.

- Det är alltid kul att få erkännanden i form av ramavtal efter upphandling. Det är många duktiga företag som ställer upp så konkurrensen är alltid hård i offentliga upphandlingar. Samtidigt jobbar vi med väldigt många offentliga aktörer och vet vilket värde vi kan bidra med till dem, säger Christer Bergmark, försäljningschef på Kontract.

Vann i konkurrens med 17 bolag

I kompetensområdet infrastruktur hade totalt 17 olika bolag lämnat in anbud, men det var Kontract som, tillsammans med fyra andra bolag, fick tilldelning av ramavtal. Kontracts nya avtal löper över två år med möjlighet till förlängning upp till maximalt fyra år.

30 augusti 2017

Analysföretaget Radar gör varje år en ranking över de IT-konsultbolag med nöjdast kunder.

8 juni 2017

I Vafabmiljös senaste upphandling av IT-konsulter har Kontract tilldelats avtal inom fyra avtalsområden.

17 april 2017

Varmt välkommen till en inspirerande morgon!

10 mars 2017

I går kväll gick Örebrogalan av stapeln och vinnare av Örebro kommuns näringslivspris blev Kontract.

15 februari 2017

Sveriges ledande bolag inom värdehantering i Sverige, Loomis Sverige AB, har inlett ett projekt för att framtidssäkra IT-arbetsplatsen genom en övergång till Windows 10 och Office 2016.&

Sidor

Följ
Kontract

Kontracts nyhetsbrev

Kontract på linkedin

Kontract på Google+

Kontract på facebook

WHITE PAPER

EU har beslutat om en ny förordning som innehåller regler om hur du får behandla dessa personuppgifter. Förordningen börjar gälla den 25 maj 2018 och kallas dataskyddsförordningen eller GDPR (en förkortning av General Data Protection Regulation som förordningen kallas på engelska).

WHITE PAPER

Svenska företag lägger i dag mer pengar än någonsin på it. Varje år spenderar företagen över 50 miljarder kronor på it av olika slag och det är en siffra som bara ökar. Mest ökar kostnaderna för mjukvara, som har gått upp nästan 60 procent på sex år. Samtidigt har utgifterna för leasing nästan halverats på några få år.