10 mars 2017

I går kväll gick Örebrogalan av stapeln och vinnare av Örebro kommuns näringslivspris blev Kontract. Priset delas ut till ett företag som tar ett samhällsansvar, har utvecklande och unik verksamhet och är en förebild. Syftet är att uppmärksamma och hedra initiativkraft, genomförandeförmåga och en positiv marknadsanpassning.

När Örebro kommuns näringslivspris delades ut för 34:e året var det vi på Kontract som fick äran att dra det längsta strået. Priset delades ut på Örebrogalan av kommunalråd Lennart Bondesson och Näringslivsdirektör Fredrik Forsberg. Juryn motiverade utmärkelsen med:

"Ett företag med finess som får sina medarbetare att växa genom förtroende och med siktet inställt på att bli en av Sveriges bästa arbetsgivare har lyckats attrahera och rekrytera hemvändare. Med sitt holistiska tänkande, bredd i kompetens och med ett stort hjärta för staden känns det som det här företaget är på god väg att uppnå sina mål."

– Vi är alltid ödmjuka inför priser och utmärkelser vi får. Vi jobbar alla tillsammans för att hela tiden vidareutveckla Kontract. Det är extra roligt att det är vår hemstad som uppmärksammar oss, eftersom vi känner väldigt starkt för Örebro, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Förebild och utvecklande verksamhet

Örebro kommuns näringslivspris går till ett privat företag med en utvecklande och unik verksamhet, som tar ett samhällsansvar och där företagsledaren gärna får vara en förebild i sitt ledarskap.

– De mjukare värdena som ledarskapet och arbetsmiljön är väldigt viktiga, så det är verkligen hedrande att få uppmärksamhet för det. Vi skapar arbetstillfällen i Örebro och vi vill att Kontract ska vara en bra plattform för personer som vill utvecklas i sina yrkesroller, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

30 augusti 2017

Analysföretaget Radar gör varje år en ranking över de IT-konsultbolag med nöjdast kunder.

8 juni 2017

I Vafabmiljös senaste upphandling av IT-konsulter har Kontract tilldelats avtal inom fyra avtalsområden.

17 april 2017

Varmt välkommen till en inspirerande morgon!

15 februari 2017

Sveriges ledande bolag inom värdehantering i Sverige, Loomis Sverige AB, har inlett ett projekt för att framtidssäkra IT-arbetsplatsen genom en övergång till Windows 10 och Office 2016.&

2 februari 2017

Kontract blir Tillväxtverkets ramavtalsleverantör för konsulttjänster inom IT från och med januari. Det står klart efter tilldelningsbeslut i myndighetens upphandling. 

Sidor

Följ
Kontract

Kontracts nyhetsbrev

Kontract på linkedin

Kontract på Google+

Kontract på facebook

WHITE PAPER

EU har beslutat om en ny förordning som innehåller regler om hur du får behandla dessa personuppgifter. Förordningen börjar gälla den 25 maj 2018 och kallas dataskyddsförordningen eller GDPR (en förkortning av General Data Protection Regulation som förordningen kallas på engelska).

WHITE PAPER

Svenska företag lägger i dag mer pengar än någonsin på it. Varje år spenderar företagen över 50 miljarder kronor på it av olika slag och det är en siffra som bara ökar. Mest ökar kostnaderna för mjukvara, som har gått upp nästan 60 procent på sex år. Samtidigt har utgifterna för leasing nästan halverats på några få år.