30 januari 2017

Örebro kommun har nominerat Kontract till utmärkelsen ”Näringslivspriset”. Priset syftar till att uppmärksamma initiativkraft, genomförandeförmåga och en positiv marknadsanpassning av produkter eller tjänster. Vinnaren tillkännages på Örebrogalan den 9 mars.

Kontract är ett av tre företag som nominerats till utmärkelsen ”Näringslivspriset” som delas ut av Örebro kommun – i år för 34:e gången. Priset delas ut på den årliga Örebrogalan där sammanlagt 12 priser delas ut. 

– Det är för mig personligen, Kontract som arbetsgivare och våra medarbetare mycket hedrande att nomineras till Näringslivspriset. Det är extra roligt att det är vår hemstad som uppmärksammar oss, eftersom vi känner väldigt starkt för Örebro, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Örebro kommuns näringslivspris går till ett privat företag med en utvecklande och unik verksamhet, som tar ett samhällsansvar och där företagsledaren gärna får vara en förebild i sitt ledarskap.

– Att vi som arbetsgivare uppmärksammas som en plats där människor växer i sina yrkesroller är mycket roligt. Det är frågor vi ständigt jobbar med och vill utveckla än mer framöver. Ingen blir gladare än jag om vi kan ses som förebilder där, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Övriga nominerade till Örebro kommuns näringslivspris är Bageri Bullvivan AB och Maxcon AB.

18 december 2017

Örebro kommun har en tydlig ambition att utvecklas mot att vara en kommun som ligger långt framme utifrån digitalisering och användning av e-tjänster.

3 oktober 2017

Vi inleder hösten med förstärkningar inom samtliga av våra affärsområden.

27 september 2017

Stockholms universitet har upphandlat Kontract som upphandlingskonsulter för IT.

30 augusti 2017

Analysföretaget Radar gör varje år en ranking över de IT-konsultbolag med nöjdast kunder.

8 juni 2017

I Vafabmiljös senaste upphandling av IT-konsulter har Kontract tilldelats avtal inom fyra avtalsområden.

Sidor

Följ
Kontract

Kontracts nyhetsbrev

Kontract på linkedin

Kontract på Google+

Kontract på facebook

WHITE PAPER

Förvärv och företagsöverlåtelser har blivit en central metod att driva tillväxt och lönsamhet. Trots det misslyckas enligt studier mellan 60 och 90 procent av alla sammanslagningar med att skapa de värden de avsett.

I majoriteten av affärerna är digital teknik – IT M&A (IT Mergers and Acquisitions) – en central nyckelfaktor för att lyckas.

WHITE PAPER

Hur ofta läser eller hör du orden ”Målet med IT är att stödja och utveckla verksamheten”? De flesta CIO:er har detta som mål men lT fastnar ofta i att hantera vardagen med löpande förändringar och incidenthantering.

För organisationer som har sin IT-miljö outsourcad är det svårt att uppnå förväntad effekt och relationen når sällan partnerskap utan stannar vid en kund-leverantörsrelation där proaktivitet och gemensamma visioner och mål är bristfälliga eller helt saknas.

Den här bloggserien i tre delar behandlar vilka avtals- och samverkansformer som bör beaktas...