30 januari 2017

Örebro kommun har nominerat Kontract till utmärkelsen ”Näringslivspriset”. Priset syftar till att uppmärksamma initiativkraft, genomförandeförmåga och en positiv marknadsanpassning av produkter eller tjänster. Vinnaren tillkännages på Örebrogalan den 9 mars.

Kontract är ett av tre företag som nominerats till utmärkelsen ”Näringslivspriset” som delas ut av Örebro kommun – i år för 34:e gången. Priset delas ut på den årliga Örebrogalan där sammanlagt 12 priser delas ut. 

– Det är för mig personligen, Kontract som arbetsgivare och våra medarbetare mycket hedrande att nomineras till Näringslivspriset. Det är extra roligt att det är vår hemstad som uppmärksammar oss, eftersom vi känner väldigt starkt för Örebro, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Örebro kommuns näringslivspris går till ett privat företag med en utvecklande och unik verksamhet, som tar ett samhällsansvar och där företagsledaren gärna får vara en förebild i sitt ledarskap.

– Att vi som arbetsgivare uppmärksammas som en plats där människor växer i sina yrkesroller är mycket roligt. Det är frågor vi ständigt jobbar med och vill utveckla än mer framöver. Ingen blir gladare än jag om vi kan ses som förebilder där, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Övriga nominerade till Örebro kommuns näringslivspris är Bageri Bullvivan AB och Maxcon AB.

30 augusti 2017

Analysföretaget Radar gör varje år en ranking över de IT-konsultbolag med nöjdast kunder.

8 juni 2017

I Vafabmiljös senaste upphandling av IT-konsulter har Kontract tilldelats avtal inom fyra avtalsområden.

17 april 2017

Varmt välkommen till en inspirerande morgon!

10 mars 2017

I går kväll gick Örebrogalan av stapeln och vinnare av Örebro kommuns näringslivspris blev Kontract.

15 februari 2017

Sveriges ledande bolag inom värdehantering i Sverige, Loomis Sverige AB, har inlett ett projekt för att framtidssäkra IT-arbetsplatsen genom en övergång till Windows 10 och Office 2016.&

Sidor

Följ
Kontract

Kontracts nyhetsbrev

Kontract på linkedin

Kontract på Google+

Kontract på facebook

WHITE PAPER

EU har beslutat om en ny förordning som innehåller regler om hur du får behandla dessa personuppgifter. Förordningen börjar gälla den 25 maj 2018 och kallas dataskyddsförordningen eller GDPR (en förkortning av General Data Protection Regulation som förordningen kallas på engelska).

WHITE PAPER

Svenska företag lägger i dag mer pengar än någonsin på it. Varje år spenderar företagen över 50 miljarder kronor på it av olika slag och det är en siffra som bara ökar. Mest ökar kostnaderna för mjukvara, som har gått upp nästan 60 procent på sex år. Samtidigt har utgifterna för leasing nästan halverats på några få år.