17 november 2014

Guldklubban är utmärkelsen som styrelseordföranden från hela landet vill få. Ingela Holmberg är Örebroregionens kandidat till Guldklubban 2014.

13 november 2014
Det oberoende IT-konsultföretaget Kontract från Örebro har för tredje året i rad utsetts till gasellföretag av Dagens Industri. Det offentliggjordes i går kväll på den årliga Gasellgalan.
22 oktober 2014

Snabbväxande och lönsamma verksamhets- och IT-konsultföretaget Kontract IS Services har av Veckans Affärer utsetts till Superföretag.

14 augusti 2014

Lagom till hösten nalkas passar vi på att hälsa en ny uppsättning engagerade och erfarna medarbetare ombord till Kontract.

13 maj 2014
Örebrobaserade IT- och verksamhetskonsulten Kontract AB är ny medlem och partner i globala IT-forskningsorganisationen Innovation Value Institute. Målsättningen med Innovation Value Institute är etablera en global standard för IT-styrning ur ett värde- och nyttoperspektiv. I en unik kombination mellan ledande akademiska institutioner och näringsliv utvecklar man gemensamt metodramverket IT-CMF. Syftet med IT-CMF är att på forskningsbaserad grund etablera en standard och best practice för hur IT utvecklas till att skapa ökat värde åt sin organisation eller företag.

Sidor